Jack-Jack till attack

Superhjältarna 2
 
 
 
Precis där förra filmen slutade tar den nya filmen vid. Superhjältar är fortfarande olagliga, men nödvändiga. En rik företagare och hans briljanta syster har dock en idé som ska leda till att alla supers får agera fritt igen. Elastaflickan blir deras ansikte utåt samtidigt som Mr Increadible får ta hand om familjelivet med en Jack-Jack vars krafter ökar explosionstartat. Allt detta medan en mystisk elektronisk fiende sätter skräck i staden... 
 
14 år efter första filmen kom tillslut uppföljaren. Historien är inte särskilt häpnadsväckande och familjekampen berörde mer senast, men det är riktigt underhållande. Jack-Jacks utveckling är en källa till mycket humor och mina barn skrattade stundtals ögonen ur sig. Viss modernitet i rollerna kan skönjas och animationsstilen i gammal 50-talskänsla är helskön. 
 
Mycket sevärt!
 
Klarar Bechdeltesten 
 
3/5 (6/10)

femhundra filmtips

de 500 bästa filmerna genom tiderna och lite till (tips: om du vill gå igenom listan klicka på kategorin "topplistan" och ta dig från början till slut eller "den uppdaterade topplistan" för en aktuell lista)

RSS 2.0