("so, did they misbehave?")

Lite nya filmtips:
 
Lone Ranger
 
 
 
 
Damm, raviner, pistolskott och heliga hästar...Indianen Tonto förvandlar den pedanta juridikstuderanden John Reid till en förklädd hämnare för rättvisan!
 
För er som inte såg den på bio så har den här precis kommit ut på dvd. Jag är väldigt förtjust i både klassisk västern och Johnny Depp och då kan det väl inte gå fel? Det går nästan rätt tycker jag. Produktionen är i stil med Piratesfilmerna och Depp har samma rörelsemönster och samma flummiga karaktär. Men problemet är att det inte riktigt känns som att manusförfattarna bestämt sig för om filmen ska vara seriös eller underhållande. Mixen funkar inte helt och på slutet drunknar filmen i action. Detta till trots tycker jag att det här är en sevärd film. Det är inte en film för topp-500, men väl en sevärd lördagsunderhållning som inte kräver så mycket engagemang.
 
 
Four Rooms
 
Ted gör sin första kväll som hotellets piccolo och det blir en kväll att minnas, fylld av häxor, sexleker, lik och barnpassning.
 
När Tarantino finns med i produktionen vet man att det blir sköna karaktärer och speciella scener. Detta är inget undantag. Tim Roth är mycket rolig och absurd i huvudrollen och scenerna är lika absurda. Rolig, svart och mycket konstig komedi. 

femhundra filmtips

de 500 bästa filmerna genom tiderna och lite till (tips: om du vill gå igenom listan klicka på kategorin "topplistan" och ta dig från början till slut eller "den uppdaterade topplistan" för en aktuell lista)

RSS 2.0