Lite pangpang

The Hitman's Bodyguard
 
 
 
Livet leker för världens bästa livvakt tills den dag ett bergsäkert jobb går åt skogen och klienten dör. Han förlorar sin toppstatus och sin flickvän i samma veva. Några år senare uppstår möjligheten till upprättelse när flickvännen, som nu jobbar på Interpol, desperat behöver hjälp att transportera en livsfarlig lönnmördare till en rättegång där hans vittnesmål kan fälla en galen diktator. Men det är många som inte önskar att "lasten" når sin destination..
 
Efter en ganska lovande inledning är detta tyvärr en ganska tråkig och intetsägande actionorgie utan någon vidare mening. Det blir inte tillräckligt berörande eller spännande för att man ska bry sig nåt vidare om hur det går. Kärlekshistorier är svaga, kvinnorna är slätstrukna bifigurer och inte ens Gary Oldman kan rädda den tråkiga skurkkaraktären. Men det är också underhållande. Samspelet och dialogen mellan Samuel L Jackson och Ryan Reynolds är rappt och roligt. Många av actionscenerna är också riktigt kreativa, lättsamma och underhållande. 
 
Totalt sett blir det endast 2/5 (4/10). Inget ni behöver se. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

femhundra filmtips

de 500 bästa filmerna genom tiderna och lite till (tips: om du vill gå igenom listan klicka på kategorin "topplistan" och ta dig från början till slut eller "den uppdaterade topplistan" för en aktuell lista)

RSS 2.0