"Ironman suger!"

The LEGO Batman Movie
 
 
 
Coolast av alla! Ensam är stark! Batman räddar världens mest kriminella stad; Gotham City, gång på gång och är sjukt stolt över sig själv. Men någonting saknas. Trots att han vägrar erkänna det saknar Bruce Wayne att ha någon som står honom nära. Hans egoboost räcker inte till och tack vare Jokern, den nya polismästaren Barbara och en oväntad adoptivson inser han tillslut att förändring måste börja hos dig själv. Hos mannen i spegeln...
 
I en maxad upplevelse har legogänget verkligen fått till det. Framförallt är det en film full av briljant humor, för både stora och små, man får beskåda. Syftningarna på andra Batmanflmer, självironin till själva Batmanfiguren samt driften med legoformatet och superhjältegenren är både omfattande och riktigt roligt! Dessutom lyckas man faktiskt få in lite djup och bredd. "Man in the mirror" och att ingen klarar sig själv är genomgående budskap och det är kul att t.o.m. Jokern vill bli sedd. Allra roligast är nog skurkgänget med allt från Sauron till Voldemort. Mer än godkänt. 
 
Stark 3/5 (6/10)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

femhundra filmtips

de 500 bästa filmerna genom tiderna och lite till (tips: om du vill gå igenom listan klicka på kategorin "topplistan" och ta dig från början till slut eller "den uppdaterade topplistan" för en aktuell lista)

RSS 2.0